Actueel Nieuws

Nieuws van de vereniging 2021

Museum weer gesloten en activiteiten uitgesteld

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is het Historisch Museum Heiloo tot nader bericht gesloten.
Dit betekent helaas dat de opening van de tentoonstelling ’75 jaar schilder- en tekenvereniging Tintoretto’ wordt uitgesteld.

De tentoonstelling is zo goed als klaar en het museum kijkt uit naar haar bezoekers

Ook de voorgenomen winterwandelingen gaan voorlopig niet door.

U kunt er op rekenen dat de vrijwillig(st)ers achter de schermen gestaag, maar veilig, doorwerken in afwachting op betere tijden.

Het boek ‘De St. Willibrordusstichting van landgoed Ypestein tot Landgoed Willibrordus’ van Dick Slagter kan desgewenst bij u worden bezorgd in Heiloo e.o.. U kunt het boek bij de Historische Vereniging Heiloo bestellen door op het betreffende boek te klikken.

Foto: Josta de Graaf-Gieltjes

7 oktober 2020

Toneelvoorstelling ‘In het verborgene, een daad van Verzet’ weer uitgesteld

Helaas moeten de al eerder uitgestelde toneelvoorstellingen opnieuw worden uitgesteld.
De voorstellingen zijn vanwege de nieuwe coronavoorschriften helaas niet te realiseren.

De voorstellingen worden uitgesteld tot april/mei 2021, wellicht in onze eigen filmzaal.
Als het zover is krijgt iedereen opnieuw bericht om een datumkeus te maken. We hopen u dan te kunnen verwelkomen. Betaalde kaarten blijven geldig en gereserveerde kaarten blijven gereserveerd.

Voor vragen kan men zich richten tot  gieltjes(at)kpnmail.nl

Nieuws 2020: klik HIER

Vervolg 2020: klik HIER

Voor nieuws uit eerdere jaren: klik HIER